Google Website Translator Gadget

woensdag 29 februari 2012

Nieuwe lakjes: OPI Holland, China Glaze Electropop en Dollish Polish van Etsy


Vandaag laat ik jullie mijn lakjes zien die ik het laatst heb gekocht. Ik keek al heel lang uit naar deze OPI Holland collectie. Ik vind dat er hele mooie bijzitten en de namen zijn natuurlijk helemaal geweldig, maar voorlopig heb ik mij beperkt tot deze drie. De blauwe en de groen zijn kleuren die ik prachtig vind en nog niet heb. De oranje heb ik alleen al voor de naam gekocht omdat ik Den Haag woon ;-)


Ook de gehele Electropop collectie van China Glaze vind ik helemaal geweldig en ik kon me met moeite bedwingen om er maar drie van te kiezen. Voornamelijk omdat ik gek ben op blauw en ik alle blauwe lakjes uit deze collectie prachtig vind. Dat is ook de reden dat "Aquadelic" als eerst op mijn lijstje kwam, want ik kan deze heerlijke mediterrane blauwgroene kleur niet weerstaan. En hij valt niet tegen. Alledrie zijn ze prachtig fel en gepigmenteerd.

De OPI en China Glaze lakjes heb ik via Ebay besteld.


Dit zijn heel bijzondere lakjes die ik via Etsy heb besteld. Zogenaamde "frankenpolishes", zelfgemaakte nagellak. Ik zag ze bij PolishAholic en vond de lakjes van Dollish Polish meteen geweldig, zo apart! Scroll even naar beneden voor alle mooie swatches!


"Toxic Avenger" zou nog één keer worden uitgebracht en ik heb die dag net zolang gewacht tot ze in Amerika wakker werden en ze op Etsy werden gezet. Toen waren de full sizes al onmiddellijk uitverkocht. Gelukkig kon ik nog een mini krijgen en die waren ook al snel uitverkocht. Momenteel is er een bestelling van de pigmenten zodat er weer een nieuwe batch gemaakt kan worden. Ik zou zeggen: houd het in de gaten en sla je slag, want dit is echt een collectors item voor de liefhebber!


"Dark Passenger" is geïnspireerd door de serie "Dexter" waar ik groot fan van ben, vandaar dat ik dit lakje ook heel graag wilde hebben. Het is een echte "blurple" met een subtiele roze shimmer/duochrome erin. Links onderin het flesje zie je de roze "flash".

Deze lakjes kocht ik bij Dollish Polish op Etsy

Ik ben geen swatcher, dus jullie moeten nog heel even geduld hebben om de lakjes op de nagels te zien. Ik heb "Dark Passenger" dit weekend al gedragen en heb nu "Thanks a windmillion" op dus die zullen jullie snel voorbij zien komen.

Voor nu dan alleen even swatches op een wheel!2 opmerkingen:

Esther zei

Hele mooi lakjes! Ik twijfel zelf erg om I don't give a Rotterdam te kopen.
De electropop vind ik ook erg leuk, maar ook daar weer twijfels... kortom ik wacht nog wel ff op jou swatches ;-)

Sonja zei

Allemaal leuke kleurtjes. Die blauwe van opi wil ook graag. Morgen even kijken. Die oranje is ook inderdaad leuk omdat hij in den haag heet. Ik heb in Den Haag gewoont. Ik werk er nog wel. (ik woon in Rijswijk nu) Morgen in de pauze dus even bij V&D kijken ;-)