Google Website Translator Gadget

zaterdag 7 januari 2012

Stash Januari 2012


Vandaag heb ik mijn nagellakrek opnieuw ingericht en de andere nagelspullen een beetje uitgezocht. Dus ik dacht ik maak gelijk wat foto's om het te laten zien.

Ik heb alle top- en basecoats eruit gehaald en ook nog wat lakjes die ik wil weggeven. Ik heb nu meer ruimte voor nieuwe lakjes die ik dit jaar ga aanschaffen. Ik zit op dit moment nog steeds met smart te wachten op de OPI Holland Collectie die gaat uitkomen.In een grote trolley heb ik nailartspulletjes. De onderkant gebruik ik nauwelijks, die moet ik nog eens goed uitzoeken. In de bovenkant zitten mijn stempellakken en nailartspulletjes, voornamelijk stickers.


Op één plank in mijn slaapkamerkast heb ik een plank met voorraad: tabeltowels, celstofdeppers, nagellakremover, een bak met alle top- en basecoats, een HK koffertjes met nog meer nailart en een toilettas met daarin alle basisbenodigdheden als ik ga lakken. Verder nog kwasten en bakjes om te marbelen en water voor decals in te doen.


Ik heb base- en topcoat van o.a.Seche Vite, China Glaze, Essie en OPI, sneldrogende, maar ook speciale zoals "Ghoulish Glow" en matte topcoat.
In het koffertje zitten voornamelijk rhinestones, fimo, decals en fabrics en nog meer.


In dit tasje heb ik vandaag alle spulletjes gestopt die ik nodig heb als ik mijn nagels ga doen: 2 tasjes met imageplates, een pomp remover flesje, een mini containertje om gelijk gebruikte watjes e.d. in te kunnen doen om de rotzooi binnen de perken te houden, een beker met daarin 2 stempels en 2 schrapers, een dotting tool, schaartje. Ook zit er top- en basecoat van Poshé in omdat ik die het meest gebruik, een corrector pen, een nagelolie pen en OPI Avoplex flesje, een bakje van HK met daarin wattenstaafjes en celstofdeppers en 1 tabletowel.
Ik denk dat het zo makkelijk werkt, want ik kan alles wat ik nodig heb in één keer pakken en hoef alleen nog maar een nagellak en stempellak erbij te pakken en evt nog nailart. En als ik klaar ben ruim ik het ook zo in één keer weer op.

En zo ziet het er dan uit als ik ga beginnen

Bedankt voor het lezen en prettig weekend!

6 opmerkingen:

Ellen zei

whieeh krijg al helemaal weer zin om te lakken! :) ziet er netjes geordend uit!

Tanja zei

Haha ik krijg ook gelijk zin om zo bij jou aan tafel te komen zitten ;) dat nodigt wel uit zo!! Super netjes zo al je spulletjes! En zooooo mooi die rekken onder elkaar!!!

Mariel zei

Wat een leuke blog heb je, ik ga je volgen!

-Diana- zei

Leuke post :) zo leuk om al die spulletjes te zien :)

charlize zei

fimo?
dat wil ik al zo graag!! waar heb jij ze vandaan? ik wil het echt zo graag weten!
ik ben een beginneling met Nail art, ik doe het ook voor anderen :). ik ga zelf ook een blog aanmaken, als ik meer nagelakkjes heb. ik heb er nu 24. maar jij heb echt leuke spullentjes !! en veel nagellakjes...
maar wel heel mooi allemaal!!
gr. charlize (13 jaar)

Michelle zei

Hey Charlize! Dank je wel. Fimo kun je bij webwinkels kopen. Bijvoorbeeld bij Ilona nails. Google maar eens, bijna alle webshops die nagelspullen verkopen hebben fimo. Ook kun je op beautybeurzen kijken, Ebay en volgens mij ook bij Kruidvat met een Essence nailart vak.