Google Website Translator Gadget

dinsdag 23 augustus 2011

French Pedicure
Het lijkt me leuk om een keer een french pedicure te laten maken met gel/acryl door een specialist, maar zolang ik niet graag een ander aan mijn voeten laat zitten (het kietelt!!!)probeer ik het af en toe zelf. Al blijft het helaas niet zo lang zitten. Zo'n dun laagje witte lak beschadigd toch redelijk snel. Ik heb een vriendin die pedicure is dus misschien dat ik het haar een keer toe vertrouw.

Deze pedicure heb ik gemaakt met een onderlaagje van China Glaze: Diva Bride. Ik dacht het met 1 of 2 laagjes mooi roze te krijgen, het hoefde van mij niet dekkend. Maar helaas zag ik strepen dus moest ik echt wel 4 lagen doen om het alsnog dekkend te krijgen. Het randje heb ik gemaakt met een "Frech Pen" van het merk "Fingr's". Dit is een soort stift, maar dan met nagellak als vulling, heel handig.
De steentjes zijn kant en klare "Glamour" stickers van Konad.

Maak jij je tenen altijd matching met je handen of niet? Of ben jij iemand die alleen maar teennagels lakt?

4 opmerkingen:

-Diana- zei

Moooi gedaan :) en I love matching maar dat wist je al ;)

Esther zei

Ik vind een french heel mooi op tenen! Staat heel verzorgd.
Je hebt het trouwens wel heel netjes gedaan zeg, dat steentje op je grote teen is heel leuk matching bij je slippers. Als ik mn tenen lak zitten mn nagelriemen onder hihi
Ik match mn tenen niet, meestal heb ik zilver of blank op mn tenen. Deze zomer ook niet heel erg, want het is nog niet vaak lekker slipper weer geweest.

Ellen zei

mooi gedaan!

Melanie zei

This is such a beautiful pedicure! Why would you let somebody else do you toes if you can do it so great by yourself? :D Love it!