Google Website Translator Gadget

maandag 7 juni 2010

Stylish Blogger AwardYeah! Ik heb alweer mijn derde tag binnen! Ik heb een "Stylish Blogger Award" gekregen van Linda van "Enchantra"

Dank je wel Linda, extra aandacht voor je blog is altijd leuk! Ik vind jouw blog ook leuk Linda en zal in de toekomst ook mijn bijdrage gaan leveren aan jouw blog!

Ik geef de tag niet door, omdat alle blogs waar ik van hou druk gelezen Beautyblogs zijn die al gebombardeerd worden door tags en awards, of er niet van houden. De andere blogs die ik volg gaan over adoptie en de meeste hebben een wachtwoord.

Wel wil ik uiteraard deze award accepteren en daarmee vijf random facts van mezelf bloot geven.

1.Ik ben bang voor "pratende" etenswaren. Ken je die reclame van Heinz sandwich spread met die pratende boterhammen van een paar jaar geleden? Kippenvel! Nee groente en fruit of chocolaatjes mogen geen mond hebben, ik stop het wel in mijn eigen mondje.

2.Ik heb een bijnaam van mijn man gekregen "hamster" omdat ik erg hou van verzamelen en niet alleen van nagellak en nailart, make-up of cosmetica. Ik heb een enorme keuken met allemaal lades. Onder de kookplaat twee ENORME lades met alleen maar kruiden. Ik heb een "oosterse la" met mie, rijst, sushi bladen, etc. Een "mediterrane la" met pasta, tomatensaus, blikjes italiaanse bonen,wijnbladeren etc

3. Ik ben verliefd op mijn kat "Muffin". Hij is mijn allessie en nu ik op vakantie ben, mis ik 'm heel erg. Hij is superlief en haalt gekke streken uit. Het liefst wil ik dat hij onder de dekens bij mij in bed slaapt, maar dat mag helaas niet.

4. in het kader van het "hamsteren" is er nog iets; bepaalde afbeeldingen/plaatjes/iconen die ik verzamel. Jullie weten vast wel dat ik uit mijn dak ga van "Hello Kitty" (dat probeer ik vanwege mijn leeftijd in te perken) maar ik hou ook erg van lieveHEERsbeestjes vanwege onze achternaam. En vroeger was ik helemaal gek van mini-varkentjes. Als ik iets zie met lieveheerstbeestjes of Hello Kitty kan ik me nauwelijks inhouden om het mee te nemen.

5.wat sommige van jullie, lezers van mijn blog, niet weten is wat voor werk ik doe; ik ben logopedist en ik werk met kinderen met een ontwikkelingsachterstand, verstandelijke of meervoudige beperking. Dit is ontzettend waardevol, interessant en mooi werk maar past niet bij veel dingen waar ik van hou. Lange nagels kan niet, oorbellen, kettingen, los haar, mooie kleding, dat kan allemaal kapot gaan, vies worden of verwondingen veroorzaken. Maar dat heb ik er allemaal voor over, want niets is mooier dan een lach van een kind!

1 opmerking:

noortje zei

wat leuk om te lezen michelle!
weet je, ik heb er ook een tijdje over gedacht om logopodie te gaan studeren, maar weet niet echt of het wat voor mij is...